Een scherpe, krachtige positionering is uitermate belangrijk voor elke organisatie.

by-MK adviseert u hierin graag door eerst duidelijke antwoorden te formuleren op de volgende vragen:

  • Waartoe is de organisatie er (de missie)?
  • Hoe vertaalt zich dat in activiteiten en doelen, gericht op klanten/leden en andere relevante partijen (de visie)?
  • Waar blinkt de organisatie in uit (kernwaarden)? Oftewel, wat zijn uw ‘unique sellingpoints’?
  • Hoe komt dat tot uiting in de uitstraling, het karakter, de stijl en de persoonlijkheid van de organisatie?

Beantwoording van deze vragen geeft ‘het goud’ aan van de organisatie. Tevens geeft het richting en focus over waar de juiste accenten moeten komen te liggen om de beoogde identiteit van uw organisatie stabiel en krachtiger neer te zetten en uit te dragen in-& extern en on-& offline. Het maken van keuzes maakt hier een belangrijk onderdeel van uit. Vervolgens geeft by-MK een advies over hoe dat de identiteit, met inachtneming van invloed en verwachtingen van stakeholders, ontwikkelingen in de externe omgeving als ook de beschikbare middelen en competenties, de positie van uw organisatie in het eigen werkveld daadwerkelijk kan versterken.

 

Weet u welke issues een impact hebben op uw bedrijf, organisatie, vereniging en reputatie? En welke voorstelling de buitenwereld heeft van issues die gaan over uw belangen? Dit zijn voorstellingen die gevormd worden door meningen die het vertrouwen in uw bedrijf, organisatie, vereniging kunnen schaden. Tijdens deze training helpt by-MK deze cruciale issues te (h)erkennen en uw bedrijf, organisatie, vereniging middels een plan van aanpak erop te laten anticiperen.

Neem contact op met by-MK via telefoon 06 - 12 16 40 54 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.