Social media als Twitter, Facebook, LinkedIn, worden door stakeholders volop gebruikt om een beeld te vormen over uw bedrijf, organisatie, vereniging en hierop te reageren. Berichtgeving op social media gaat heel snel, waardoor het belangrijk is dat uw bedrijf, organisatie, vereniging goed in het vizier heeft wat er op social media speelt dat gaat over uw organisatie of van invloed is op (de dienstverlening van) uw organisatie. Digitaal hier op anticiperen is cruciaal, zowel reactief als proactief. Dit is bepalend voor het creëren van een nog krachtiger én toonaangevender positie in de branche.

by-MK kan hier een actieve rol spelen door:

  • Online reputatieverbetering. Wat zien klanten/leden/samenwerkingspartners en andere relevante stakeholders wanneer zij uw organisatie op het wereldwijde web opzoeken? Ofwel, wat is uw online positionering?  
    Via online stakeholderanalyse wordt in kaart gebracht wie voor uw bedrijf, organisatie, vereniging de belangrijkste stakeholders zijn en welke invloed zij hebben op de dossiers die uw organisatie raken. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap bij de juiste doelgroepen belandt, de beïnvloeders op de juiste momenten te betrekken en zo de beeldvorming van de belangrijke stakeholders te beïnvloeden. Hiermee verbeteren wij online uw reputatie. 

Neem contact op met by-MK via telefoon 06 - 12 16 40 54 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.